Vecka 51: Måndag-fredag kl 11.30-14.00

DAGENS HÖJDPUNKT 99 kr

MÅNDAG
”Von Dufvas skrovmål!”
Tunnbrödsrulle med potatismos, korv, räksallad och rostad lök (L,G)

TISDAG
Kladdigt god laxlasagne med
purjolök och dill (L,G)

ONSDAG
Morsans viltskav som kryddats med enbär,
timjan och svamp, kommer med rårörda lingon
och potatismos (L)

TORSDAG
Ugnsbakad lax med
dillkokt potatis, citronsås och grönkål (L)

FREDAG
STÄNGT tills den 8e januari!


VECKANS TALLRIK 125: –
Långkokt dillkött av högrev serveras
med kokt potatis, morotscreme smaksatt
med brynt smör samt toppas med torkad dill (L)


NÅGOT TILL SALLADEN 99: –
Rödbetsgravad lax med fetaostcreme (L)
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


VEGGIE 99: –
Grönkålsoppa med kokt ägg och krutonger (L,G)


ENDAST SALLADSBUFFÉ 89: –


(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare