Vecka 5
Måndag-fredag kl 11.30-14.00
Dagens höjdpunkt 99: –
MÅNDAG
Färsbiff med champinjonsås,
gelé och kokt potatis (G, L)
TISDAG
Rimmad torsk med
persiljesås, ägg och morot (L)
ONSDAG
Bräserad oxkind med pumpa och potatispuré,
rödvinssky och champinjon(L)
TORSDAG
Laxfärsbiff med ljummen
potatissallad, Waldorfsallad (L)
FREDAG
Grillad fläskkarré med
majs, rostad potatis och BBQ-sås
Veckans lunch 125: –
Kyckling med dragonsås och rotfrukter (L)
Vegetariskt 99:-
Stekt Halloumi med auberginekräm och bönsallad
Något till salladen 99: –
Gravad lax med senapssås
Endast salladsbuffé 89:–
(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat
Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare