Vecka 49: Måndag-fredag kl 11.30-14.00

DAGENS HÖJDPUNKT 99 kr

MÅNDAG
Morsans Krämig pasta penne med citronveloute,
kallrökt lax och råstekt broccoli. (L,G)

TISDAG
Pelles Chilikryddade kycklingwrap
med rödkålscoleslaw, lökringar och sallad. (L,G)

ONSDAG
Svenssons biff lindström som serveras
med rödvinssky, potatismos och pressgurka. (L,G)

TORSDAG
Robins laxpudding med dill,
purjolök och brynt smör. (L)

FREDAG
Von Dufvas rödvinsbrässerade högrev
serveras med potatisgratäng,
rödvinssky och råstekt brysselkål. (L)


VECKANS TALLRIK 125: –
Smörbakad torskrygg serveras
med rödvinssky, krispigt bacon, kapris och
potatispuré toppas med rosmarinschips. (L)


NÅGOT TILL SALLADEN 99: –
Jonas fiskpaté med sås verte. (L)
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


VEGGIE 99: –
Morsans asiatiska böngryta med ris.


ENDAST SALLADSBUFFÉ 89: –


(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare