Vecka 48: Måndag-fredag kl 11.30-14.00

DAGENS HÖJDPUNKT 99 kr

MÅNDAG
Nattbräserad skinkstek serveras
med timjan rostade rotsaker och äpplegräddsås. (L)

TISDAG
Rostad kalkonbröstfilé serveras
med rödkålsallad, tranbärsgräddsås och kokt potatis. (L)

ONSDAG
Bakad fläsksida serveras
med smörad buljong, citronstek brysselkål
och rostad potatis. (L)

TORSDAG
Bakad torskloin serveras
med hummerveloute, mynta marinerade ärtor
och stompad potatis. (L)

FREDAG
Nattstekt högrev serveras
med kapris rödvinssky, potatismos och gremolata. (L)


VECKANS TALLRIK 125: –
Bräserat hjorthögrev med
krämig svamplasagne och rödvinssky. (L,G)


NÅGOT TILL SALLADEN 99: –
Julskinka med senap.
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


VEGGIE 99: –
Tomatsoppa med krispigt panerad mozzarella. (L)


ENDAST SALLADSBUFFÉ 89: –


(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare