Vecka 47: Måndag-fredag kl 11.30-14.00

DAGENS HÖJDPUNKT 99 kr

MÅNDAG
Helstekt svensk kotlettrad med rostade rotfrukter,
gräddsås och pressgurka (L)

TISDAG
Jonas kycklingburgare i surdegsbröd
toppas med äpplecoleslaw, bbqsås,
rostad kulpotatis och rotfruktsmajonnäs (G)

ONSDAG
Färslimpa av svensk blandfärs serveras med grönpepparsås,
kokt Norrköping potatis och rårörda lingon (L,G)

TORSDAG
Hållbart fiskad torskrygg med brödkrisp,
riktigt mos, rapsvaccad gurka och ansjovisgrädde (L,G)

FREDAG
Kycklingfilé med rostade rotfrukter,
tzatziki och reducerad skysås (L)


VECKANS TALLRIK 125: –
Beauf bourguignon
Nattbrässerad högrev med stekta champinjoner,
knaperstekt sidfläsk, minilök i mustig rödvinssky
serveras med potatispuré (L)


NÅGOT TILL SALLADEN 99: –
Marinerad fetaost och oliver (L)
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


VEGGIE 99: –
Grönärtsbiff med morotpuré
och limeyoughurt (L,G)


ENDAST SALLADSBUFFÉ 89: –


(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare