Vecka 46: Måndag-fredag kl 11.30-14.00

DAGENS HÖJDPUNKT 99 kr

MÅNDAG
Pelles pulled pork i tortilla bröd
med grönsallad,picklad lök och gurksallad
samt vinäger majonäs. (G)

TISDAG
Morsans krämiga lax pasta
med hummersås. (L,G)

ONSDAG
Klassiska persiljejärpar serveras med
äppelgräddsås, rostade rotfrukter och lingon. (L,G)

TORSDAG
Svenssons laxwallenbergare
serveras med potatispuré, brynt smör och ärtor. (L,G)

FREDAG
BBQ Friday!
BBQ Brisket serveras med tomat och koriandersallad,
cheddargratinerad potatis och Jonas mango raja. (L)


VECKANS TALLRIK 125: –
Pepparrots bakad torskrygg med klassisk hollandaise,
mandelpotatis puré och chips på grönkål. (L)


NÅGOT TILL SALLADEN 99: –
Laxröra på toast
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


VEGGIE 99: –
Morotssoppa smaksatt med apelsin
och kummin serveras med smördegsbakelse. (L,G)


ENDAST SALLADSBUFFÉ 89: –


(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare