Vecka 43: Måndag-fredag kl 11.30-14.00

DAGENS HÖJDPUNKT 99 kr

MÅNDAG
BBQ bakad fläskkarré med rostade
rotfrukter och Munthers tzatziki.

TISDAG
Von Dufvas paella med vitlökscreme
och Morsans salsa. (L)

ONSDAG
Jonas Sloppy Joe serveras
med ett rejält bröd! (G)

TORSDAG
Spätta med potatis och morotspuré
toppas med skum på gröna ärtor
och kryddat brödkrisp. (L,G)

FREDAG
Klassisk porterstek serveras med kokt potatis,
gelé och pressgurka. (L,G)


VECKANS TALLRIK 125: –
Pelles american gumbo med lax,
chorizo och musslor toppas med sourcream och cajun crisp. (L,G)


NÅGOT TILL SALLADEN 99: –
Brieost med salami. (L)
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


VEGGIE 99: –
En krämig vegetarisk lasagne
med syrlig bönsallad. (L,G)


ENDAST SALLADSBUFFÉ 89: –


(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare