Vecka 36: Måndag-fredag kl 11.30-14.00

DAGENS HÖJDPUNKT 99 kr

MÅNDAG
Barbecue chili av karré som grillats och bakats över natt och kokas i mustig tomatsås
med bönor och majs, serveras med ostgratinerat bröd (L,G)

TISDAG
Crispy fish burger
Friterad vitfisk i surdegs hamburgerbröd med rå vitkålssallad och mangodressing,
serveras med krämigt dressad sallad (L,G)

ONSDAG
Beef fatty
Köttfärslimpa som fyllts med lagrad cheddar och bundits med bacon,
serveras med amerikansk potatissallad, äppelglaze samt Morsans topping (L)

TORSDAG
Robins laxlasagne med sallad av syrad gurka och dill (L,G)

FREDAG
Fågel carnitas
Draget kött av hel fågel som grillats länge, serveras i tortillabröd
med syrad lök, koriandersallad och chimchurri bearnaise (G)


VECKANS TALLRIK 125: –
Von Dufvas kålpudding
Tillagad med kärlek, sirap, vitkål och mycket kryddpeppar.
Serveras med rårörda lingon, grönpepparsås och kokt potatis (L)


NÅGOT TILL SALLADEN 99: –
Musselsallad med grillad lime
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


VEGGIE 99: –
Heta bönbiffar med majsstuvning och rostad potatis (L)


ENDAST SALLADSBUFFÉ 89: –


(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare