Vecka 25
Måndag-fredag kl 11.30-14.00
Dagens höjdpunkt 99: –
MÅNDAG
Fläsknoisette med grönpepparsås
samt stekt potatis (L)
TISDAG
Panerad Kapkummel med
ägg- och ansjovisdressing samt citron (G,L)
ONSDAG
Biff Lindström med stekt ägg och saltgurka (G)
TORSDAG
Inkokt lax med potatis och primörsallad samt romsås (L)
FREDAG
STÄNGT
Veckans lunch 125: –
Långbakad griskind med dragonsås, blomkålskräm och gurka (L)
Vegetariskt 99:-
Sparrispaj med ädelost (L,G)
Något till salladen 99: –
Skagenröra (L)
Endast salladsbuffé 89:–
(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat
Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare