Vecka 22: Måndag-fredag kl 11.30-14.00

DAGENS HÖJDPUNKT 99 kr

MÅNDAG
Pulled pork av gris från lokala gårdar i tortillabröd
med krossade nachochips, coleslaw och picklad rödlök (LP,G)

TISDAG
Krämig pasta i paprika & dragonsås
med örtmarinerad kyckling och ruccolasallad (L,G)

ONSDAG
Grillad köttfärslimpa av lokalproducerad blandfärs och grönsaker,
serveras med bbq-sås, rostad potatis samt stuvad majs (L,G,LP)

TORSDAG
Smördegsinbakad lax, fylld med färskost och ramslök,
serveras med rostad färskpotatis och citrusmajonnäs (L,G)

FREDAG
Stekt schnitzel av kotlett,
serveras med ramslökssmör, reducerad rödvinssås,
stekt sparris samt färskpotatis (L,G,LP)


VECKANS TALLRIK 125: –
Marinerat kalvkött från lokala gårdar
serveras med färskpotatis, ramslöksaioli och primörsallad (LP)


VEGGIE 99: –
Stekt halloumi med grillad sparris,
yoghurtdressing samt rostad bulgursallad med försommarprimörer (L,G)


NÅGOT TILL SALLADEN 99: –
Inkokt lax med dillmajonnäs
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


ENDAST SALLADSBUFFÉ 89: –


(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare