Vecka 14

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 110:

MÅNDAG
Chili på karré med
bönris och limeaioli

TISDAG
Varmrökt lax med dill-och senapscremefraiche
och rostade rotfrukter (L)

ONSDAG
Ostpanerad fläsknoisette med tomatsås,
broccoli och rostad potatis (L, G)

TORSDAG
Panerad dagens fångst med ärtor,
romdressing och potatispuré (G, L)

FREDAG
Schnitzel med ansjovis, kapris,
ärtor och persiljesmör (G, L)


Paj 99:-
Grönkål och champinjon (G,L)


Vegetariskt 99:-
Panerad rotselleri med röda linser, blomkålskräm och friterad jordärtskocka (L)


Något till salladen 99: –
Ost och skinka (L)

Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare