Vecka 12: Måndag-fredag kl 11.30-14.00

DAGENS HÖJDPUNKT 99 kr

MÅNDAG
BBQ grillad karré av lokalproducerade grisar,
serveras med het melonsallad, bbq sås
samt fylld bakpotatis med ost och gräddfil (L,LP)

TISDAG
Smördegsinbakad lax med färskost,
vi serverar den med rostad kulpotatis och limeyoghurt (L,G)

ONSDAG
Färsbiff med vitlöksstekta champinjoner,
grönpepparsås och klassisk Hasselback potatis (L)

TORSDAG
Frasig kycklingschnitzel med egenslagen bearnaise,
kapris & lökhack samt stekt potatis (G)

FREDAG
Nötfärsburgare i surdegsbröd med massor ost,
karamelliserad lök och tomat. Vi serverar den med pommes
som vi såsar med cheddarost och jalapenos (L,G)


VECKANS TALLRIK 125: –
Havets Wallenbergare med fänkålscrudité,
brynt smör och fänkålsskum.
Serveras med sugarsnaps och potatispuré (L)


NÅGOT TILL SALLADEN 99: –
Kryddig Texas chili med nachos (L)
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


VEGGIE 99: –
Vegetarisk lasagne med salsasås,
hyvlad ost och gremolata (L,G)


ENDAST SALLADSBUFFÉ 89: –


(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare