Vecka 11
Måndag-fredag kl 11.30-14.00
Dagens höjdpunkt 99: –
MÅNDAG
Gräddstuvad pytt i panna
med stekt ägg och rödbetor (L)
TISDAG
Rimmad koljafilé med
ägg och persilja, kokt potatis(L)
ONSDAG
Kålpudding med rårörda lingon
och gräddsås(L)
TORSDAG
Kräftströmming med
potatispuré, syrad gurka (L)
FREDAG
Grillade revbensspjäll med
barbequesås, krämig potatissallad
Veckans lunch 125: –
Rödvinsbrässerad oxkind med potatispuré, champinjoner och syrad lök(L)
Vegetariskt 99:-
Fylld zucchini med couscous, persiljeyoghurt (L)
Något till salladen 99: –
Ägg och räkor
Endast salladsbuffé 89:–
(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat
Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare