Julbord

Linköpings godaste julbord

JULTALLRIK SOM TAKE AWAY
På grund av rådande omständigheter erbjuder vi enbart vår jultallrik som take away.
Gäller f.r.o.m 27 november. 

PRIS: 199 kr/person

VAD INGÅR?

Sill *2
Lax
Örtmajonnäs
Ägghalva med räkor
Rökt korv
Julskinka
Rödbetssallad
Köttbulle
Prinskorv
Jansson
Ost, smör och bröd


BESTÄLLNING: b
oka.vondufva@linkopingsstadsmission.se

 

Linköpings godaste julbord – på grund av rådande omständigheter erbjuder vi bara vår julmat som take away. Jultallriken kostar 199 kr/person

Vill du välja det godaste julbordet har du hittat helt rätt! Julbordet på von Dufva kostar 499 kr och är god i dubbel bemärkelse. I priset ingår nämligen utöver den lyxigt komponerade smakupplevelsen något som ingen annan restaurang i Linköping kan erbjuda; ett mänskligare samhälle. Hos oss äter du gott och gör gott, på en och samma gång.

Har du allergier eller andra önskemål – prata gärna med vår personal så ordnar vi något som passar just dig.

FÖRETAG

MÅN – LÖR 26/11-20/12 från kl 17
Söndagar från kl 12
Lunchbokningar över 30 personer
Pris 499 kr/person (vi är momsbefriade)

BOKNING:  boka.vondufva@linkopingsstadsmission.se alt.
013-26 38 91 OBS! Vi vill att företag bokar via mail eller på telefon.

Restaurangchef
Andreas Nordlund
070-386 04 29


CATERING?

Julfest på jobbet? Vi skräddarsyr buffémat efter era behov, julinspiration är inga problem. Om ni inte har möjlighet att hämta så kan vi köra ut maten mot en avgift på 350 kr inom Linköping.

RING: 013-26 38 91


PRIVATPERSONER

FRE  – LÖR 26/11-20/12 (mån-tor i mån av plats pga företagsbokningar – tillgängliga dagar blir synliga i bokningen här)
från kl 17

Pris 499 kr/person, barn upp till 12 år 20 kr/år

BOKNING: Klicka här


SÖNDAG MED FAMILJEN?

SITTNING 1/12, 8/12 och 15/12
från kl 11.30

BOKNING: Klicka här


LUNCH

SITTNING 2/12 – 20/12 MÅN-LÖR från kl 11.30

OBS, minst 25 personer krävs för att vi ska hålla öppet för julbord under lunchen (dock ej från samma sällskap).

Utöver julbord serveras alltid en dagens lunch 110:-

Meny Julbordet 2020


 

1. Sillen

  • Gubbröra
  • Matjessill – syrad grädde, lökhack
  • Inlagd sill
  • Senapsill
  • Romsill
  • Pepparrotsill
  • Östgöta sädessill

 

2. Fisken

  • Ägghalvor med räkröra
  • Stekt inlagd strömming
  • Vår egengjorda kräftströmming – NYHET
  • Gravad lax – klassisk hovmästarsås
  • Rökt makrill – syrad lök
  • Vår egen varmrökta lax
  • Inkokt lax i bit – dillmajonnäs
  • Laxröra

 

3. Köttet

  • Klassisk julskinka – Kindasenap & sötstark senap
  • Tunnbrödsrulle – bacon och kapris
  • Läckökorv -NYHET
  • Viltkorv – NYHET
  • Paté – lingoncumberland och cornichoner
  • Flatrökt skinka
  • Rostbiff
  • Rökt kalkon

 

4. Det småvarma

  • Krämig Janssons frestelse
  • Nattstekta och glacerade revben
  • Hemrullade köttbullar
  • Fläskkorv
  • Prinskorv
  • Omelett med svamp- och spenatstuvning
  • Rostade rotsaker
  • Bruna bönor
  • Sojakorv – NYHET
  • Veggiebullar – NYHET

 

5. Sallader och vegetariskt

  • Klassisk Rödbetssallad
  • Krämig Potatissallad
  • Rödkålssalad med apelsin
  • Waldorfssallad
  • Tabboulehsallad
  •  Ägghalvor – majonnäs och vegetarisk rom -NYHET
  • Vegetarisk ”gubbröra” – NYHET
  • Vegetarisk tunnbrödsrulle – NYHET
  • Vegetarisk chark – NYHET

 

6. Tillbehören

  • Hallonsylt
  • Vispad grädde
  • Brie
  • Cheddar – NYHET
  • Marmelad
  • Kex
  • Fröknäcke

 

7. Sötsakerna

  • Ostkaka
  • Fransk chokladtårta
  • Pannacotta
  • Lakritsbiskvi
  • Saffranstosca
  • Creme brûlée
  • Tryfflar
  • Skumtomtar
  • Knäck
  • Ischoklad
  • Wienernougat
  • Biscotti
  • Fruktfat

 

8. Drycken

  • von Dufvas egna lättglögg ingår
  • von Dufvas snaps och 50 cl Guldkällan export (du väljer själv) 130 kr
  • Vin fr 75 kr/glas
  • Juliga drinkar, fråga oss så berättar vi mer (kan även göras alkoholfria) 99 kr
  • Avec fr 18 kr/cl
  • Alkoholfria alternativ fr 32 kr

KONTAKT

Restaurangchef Andreas Nordlund, 070-386 04 29
Köksmästare Johan Engström
Handledare Åsis Bengtsson, 0706 – 86 20 27


COVID-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har bland annat begränsat antal platser i restaurangen i år. Vi har även utökat bufféborden till flera platser i lokalen för minskad köbildning.

Frågor
Restaurangchef
Andreas Nordlund
070-386 04 29