Seafood Fridays


8

När du hör ordet skaldjursbuffé tänker du nog direkt på räkfrossa! Fel, fel fel! Vi på von Dufva har tagit den bilden flera steg längre och bjuder in till en riktig smakupplevelse som får din gom att dallra av glädje. Varje fredag dukar vi upp till en helkväll med havets läckerheter tillagade med största omsorg och lekfullhet. Stämningen i vår härliga restaurang är glad och festlig, bättre sätt att starta igång helgen är svårt att hitta. Och givetvis får alla i sällskapet en alldeles egen haklapp 😉


Nere i havets djup just nu hittar du ....

  • Ölkokt hummer
  • Vin & citronkokade havskräftor
  • Krabbklor kokta i citron & dill
  • Hela räkor
  • Rökta västkusträkor
  • Marinerade musslor

På menyn finns också ....

  • Ostpaj med rom & lök
  • Bakad lax med peppartäcke
  • Rökt lax med färsklökar
  • Krämig potatissallad med mycket dill och citrus
  • Grönsallad med råhyvlade grönsaker
  • Melonsallad med grillad chili
  • Rostad rödbetssallad med getost
  • Grekisk sallad
  • Musselchowder
  • Rostade rotfrukter
  • Stora härliga vitlöksbröd
  • Vispat emåsmör med kallpressad rapsolja
  • Färskostcréme
  • Aioli
  • Ört- & pepparrotsdressing
  • Sötstark mangosås
  • Citron & lime

Priser

  • 399:-/person
  • 20 kr/år för barn upp till 12 år

ebi-no-shioyaki-1052631_1280

lobster_2000x1500

oysters-691584_1280

Hitta hit

Adress: Gränden Duvan 3A, 582 22 Linköping
Post: Ågatan 3, 582 22 Linköping
Telefon: 013-26 38 91


Öppettider
OBS! Måndag 25/9 är restaurangen stängd
Måndag - Fredag kl 11.30-14.00 (Lunch)
Fredag 14.00-21:30 (After work + Seafood Fridays)
Lördag kl 12-15 (Brunch) kl 18- (Road Kill Grill)
Söndag kl 12-15 (Brunch)

OBS! Sista "Helg på von Dufva" med våra tre koncept blir v 46, dvs 17-19/11, därefter dukar vi upp vårt hantverksmässiga julbord under perioden 24/11-21/12. Första "Helg på von Dufva" 2018  blir 12-14/1.


KONTAKT

Restaurangchef: Pelle Bring 0703-86 04 29