Meny vecka 9


Vecka 9: Måndag-fredag kl 11.30-14.00

DAGENS HÖJDPUNKT 99 kr

MÅNDAG
Mustig gulaschsoppa
med sval myntacréme och morotscrisp (L)

TISDAG
Morsans laxlasagne av gravad lax,
purjolök och fänkål.
Vi serverar den med grönkålssallad (L,G)

ONSDAG
Fläskburgare i surdegsbröd
med bacon och lökring, serveras med äpplecoleslaw,
rostad kulpotatis och aioli (LP,L,G)

TORSDAG
Ugnsbakad lax med sallad på rostade betor,
serveras med pesto på gröna ärtor och brynt smör (L)

FREDAG
BBQ grillad karré med potatisgratäng,
bearnaise och syrad sallad (LP,L)


VECKANS TALLRIK 125: –
Kronhjortsjärpar med enbärsgräddsås,
potatis & palsternackspuré
samt lingon och kindagurka (LP,L,G)


NÅGOT TILL SALLADEN 99: –
Rostbiff med dansk remoulad och rostad lök (LP,G)
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


VEGGIE 99: –
Gratinerad capreselåda med mozzarella och tomat,
serveras med vitlöksstekt gnocchi och champinjoner (L,G)


ENDAST SALLADSBUFFÉ 89: –


(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare