Meny vecka 9


Vecka 9

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 99:

MÅNDAG
Pasta Penne Bolognese
med riven parmesan (G,L)

TISDAG
Dagens fångst med picklade betor,
brynt smör och pepparrot (L)

ONSDAG
Nattbakad högrev med dill,
ättika och morot(L)

TORSDAG
Lasagne med lax, spenat och fetaost
samt tomatvinägrett (G,L)

FREDAG
Grillad brisket med
choronsås och potatiskaka (L)


Veckans lunch 125: –
Viltwallenbergare med ärtor,
lingon och potatispuré


Vegetariskt 99:-
Ostpanerad zucchini med tomatsås och bönris


Något till salladen 99: –
Skinkröra med purjolök


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare