Meny vecka 8


Vecka 8

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 99:

MÅNDAG
Gräddstuvad pyttipanna med
rödbetor och stekt ägg (L)

TISDAG
Laxfärsbiff med stekt ris,
pak choi och soyamajonnäs

ONSDAG
Helstekt fläskhare med
potatisgratäng och broccoli (L)

TORSDAG
Panerad kolja med potatis,
grönkålssallad och remoulad (G,L)

FREDAG
Schnitzel med kaprissmör,
citron, ärtor och stekt potatis (G,L)


Veckans lunch 125: –
Ballotine på kyckling med rotselleripure,
dragongrädde och bakad fänkål (L)


Vegetariskt 99:-
Champinjonpaj med örtkeso, bakad tomat och ruccola


Något till salladen 99: –
Rostbiff


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare