Meny vecka 7


Vecka 7: Måndag-fredag kl 11.30-14.00

DAGENS HÖJDPUNKT 99 kr

MÅNDAG
Pelles Creolska gryta med kryddig korv,
oliver och paprika. Serveras med ris.

TISDAG
Mustig fisksoppa med Jonas super aioli
och toppas med julienne sallad. (L)

ONSDAG
Robins smördegsinbakade köttfärs med duxelle,
serveras med rostad potatis och dijoncreme. (L,G)

TORSDAG
Morsans laxburgare med bacon och surdegsbröd.
Dillad sallad på picklad lök,
BBQ sås och vinägermajo och till det
rostade små kulpotatisar. (L,G)

FREDAG
Burnt ends serveras med cole slaw,
cobs, cheddargratinerad potatis
och nachos. (L)


VECKANS TALLRIK 125: –
Majskyckling med potatis och prästost duchess,
serveras med mustig sky och sauté på brysselkål och svamp.
Toppas med picklad pumpa. (L)


NÅGOT TILL SALLADEN 99: –
Hållbart fiskad och bakad lax.
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


VEGGIE 99: –
Falafel i bröd med mynta yoghurt,
Ginas tabbouleh och chiligurka. (L,G)


ENDAST SALLADSBUFFÉ 89: –


(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare