Meny vecka 7


Vecka 7

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 99:

MÅNDAG
Kålpudding med gräddsås och
rårörda lingon (L)

TISDAG
Lättrimmad Långa med
skaldjurssås och rostad spetskål (L)

ONSDAG
Fläskrullad med katrinplommonsky,
potatispuré och sötsyrlig rödkål (L)

TORSDAG
Bouillabaisse med aioli och krutonger (G)

FREDAG
Grillad Dovhjortsburgare
med rödkålsslaw, saltgurka och klyftpotatis


Veckans lunch 125: –
Kalops på högrev med morötter och inlagd rödbeta


Vegetariskt 99:-
Vegetariska dolmar med tzatziki


Något till salladen 99: –
Skagen


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare