Meny vecka 6


Vecka 6: Måndag-fredag kl 11.30-14.00

DAGENS HÖJDPUNKT 99 kr

MÅNDAG
Vår klassiska porterstek med fyllig tillhörande gräddsås,
den serverar vi med rostad potatis, svart vinbärsgelé
och pressgurka (L)

TISDAG
Krämig blåmusselpasta av spagetti och hållbart fiskade musslor
i vitvinssås, vi toppar med knaperstekt bacon
och gremolata (L,G)

ONSDAG
BBQ färsbiff som smaksatts med grönsaker
och serveras med tomatsallad,
amerikansk potatissallad med chipotleaioli (L,G)

TORSDAG
Hållbart fiskad torskrygg med ansjovisgrädde,
kokt potatis och picklad gurka (L)

FREDAG
Grillade tjocka revben med bbq sås,
vi serverar dem med en riktigt krämig majsstuvning texas style
och coleslaw samt pommes frites (L)


VECKANS TALLRIK 125: –
Beauf bourguignon
Nattbrässerad oxkind i mustig rödvinssås,
vi fräser på svamp, lök och knaperstekt fläsksida
och serverar med potatispuré (L)


NÅGOT TILL SALLADEN 99: –
Hela räkor med skal och aioli
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


VEGGIE 99: –
BBQ grillad kålrot med saltkanderade nötter,
vi serverar den med chipotlebearnaise ,
tempurabroccoli och picklad lök


ENDAST SALLADSBUFFÉ 89: –


(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare