Meny vecka 6


Vecka 6

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 99:

MÅNDAG
Pasta Carbonara(G,L)

TISDAG
Laxpudding med brynt pepparrotssmör,
äpple och fänkål (L)

ONSDAG
Kibbeh (färsfyllt) från
Mellanöstern med röda linser, tomat

TORSDAG
Panerad kolja med ägg- och ansjovisdressing
samt rostad blomkål (G, L)

FREDAG
Grillad högrev med rotfruktsgratäng
och bakad tomat (L)


Veckans lunch 125: –
Rimmad fläsklägg med rotmos och senap


Vegetariskt 99:-
Kikärtsbiff med fetaostkräm och bulgur


Något till salladen 99: –
Kycklingröra med curry


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare