Meny vecka 50


Vecka 50

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 110:

MÅNDAG
Älgfärsbiff med champinjonsås
och rårörda lingon (L)

TISDAG
Ugnsbakad lax med gräslöksstompad
potatis och citronsås (L)

ONSDAG
Panerad kycklingfärsbiff med örtsmör, gröna ärtor
och potatis/palsternackspuré (G,L)

TORSDAG
Ångad dagens fångst med hackat ägg,
persiljesås och brynt smör (L)

FREDAG
Grillat högrev med choronssås,
rostad potatis, och tomat


Östgöten 135: –
Julbordsuppehåll


Vegetariskt 99:-
Panerad zucchini med tomatsås, bulgur och bönor (G)


Något till salladen 99: –
Gravad lax med senapssås

Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


Veckans soppa 99:-
Julbordsuppehåll


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare