Meny vecka 5


Vecka 5: Måndag-fredag kl 11.30-14.00

DAGENS HÖJDPUNKT 99 kr

MÅNDAG
Nattbrässerad, pressad och halstrad svensk karré,
vi serverar den med potatis & palsternackspure
som smakar vitlök, dessutom toppar vi med
reduktion och syrad rödkålssallad (L)

TISDAG
Frasig rulle av smördegsinbakad lax
som fylls med färskost och spenat,
vi serverar den med rostad potatis
i örter och tryffelaioli (L,G)

ONSDAG
Nattstekt rostbiff 55g med härgjord gratäng
som vi serverar med nedkokt rödvinssky
och fräsch tomatsallad (L)

TORSDAG
Vår superchili av urbenat kycklinglår
som vi smakar upp med chili och djupa smaker,
vi serverar den i tortilla bröd på sprött hyvlad vitkål
och tomat samt såsar ordentligt med mangoraja (G)

FREDAG
Fredagsdänga i form av viltburgare i surdegsbröd
av hjortkött från Sundsholms säteri,
vi toppar burgaren med prästost och
vinägermajonnäs samt friterar pommes
till som doppas i bbq sås (L,G)


VECKANS TALLRIK 125: –
Viltwallenbergare med potatis & rotselleripuré,
vi serverar den med lingonchutney,
smörade ärtor och brynt smör (L,G)


NÅGOT TILL SALLADEN 99: –
Het gryta med bönor som vi toppar med gräddfil
och serverar med nachochips (obs, liten)
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


VEGGIE 99: –
Halv grillad morot med morotspuré som smaksatts
med brynt smör, serveras med morotschips,
tryffelskum och sojabönor (L)


ENDAST SALLADSBUFFÉ 89: –


(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare