Meny vecka 5


Vecka 5

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 99:

MÅNDAG
Färsbiff med champinjonsås,
gelé och kokt potatis (G, L)

TISDAG
Rimmad torsk med
persiljesås, ägg och morot (L)

ONSDAG
Bräserad oxkind med pumpa och potatispuré,
rödvinssky och champinjon(L)

TORSDAG
Laxfärsbiff med ljummen
potatissallad, Waldorfsallad (L)

FREDAG
Grillad fläskkarré med
majs, rostad potatis och BBQ-sås


Veckans lunch 125: –
Kyckling med dragonsås och rotfrukter (L)


Vegetariskt 99:-
Stekt Halloumi med auberginekräm och bönsallad


Något till salladen 99: –
Gravad lax med senapssås


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare