Meny vecka 49


Vecka 49

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 99:

MÅNDAG
Friterad fläskkarré med
stekt grönsaksris och sötsur sås(G)

TISDAG
Pocherad lättrimmad torsk
med persilja och ägg(L)

ONSDAG
Wallenbergare på hjort
med klassiska tillbehör(G,L)

TORSDAG
Fisk-och skaldjurslasagne
med rå hyvlad blomkål(G,L)

FREDAG
Pot au feu på svensk kyckling
med kål och pepparrotskräm(L)


Veggie 99:-
Vegetarisk Ramen
(Buljong, grönsaker, ägg)


Något till salladen 99: –
Rostbiff med currymajonnäs


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare