Meny vecka 48


Vecka 48

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 110:

MÅNDAG
Stekta köttbullar i gräddsås,
lingon och potatispuré (L)

TISDAG
Friterad kapkummel med äpple-och kaprismajonnäs
och potatis/grönkål (G)

ONSDAG
Dillkött på kalv med kokt morot
och syrad rödlök (L)

TORSDAG
Pocherad lax med vitvinsås och rostad blomkål (L)

FREDAG
Ost-och skinkfylld schnitzel med champinjonsås (G,L)


Östgöten 135: –
Viltwallenbergare med ärtor, rårörda lingon och potatispuré (L,G)


Vegetariskt 99:-
Kikärtsbiffar med bakad fänkål, tomat och curryyoghurt (L)


Något till salladen 99: –
Gravad lax med senapssås

Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


Veckans soppa 99:-
Grön ärtsoppa med hackat ägg och pepparrotskräm (L)


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare