Meny vecka 48


Vecka 48

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 99:

MÅNDAG
Pasta Carbonara (G,L)

TISDAG
Fiskgryta med rödcurry serveras med basmatiris.

ONSDAG
Gräddstuvad pytt i panna serveras
med stekt ägg & rödbetor (L,G)

TORSDAG
Fiskgratäng med saffran, oliver & tomat,
serveras med duchessepotatis (L)

FREDAG
Cevapcici serveras med grönsaksragu &
rostad potatis samt rostad paprikamajonnäs (L,G)


Veckans tallrik 125: –
Helstekt kotlettrad med bearnaise,
bakad tomat & rostad potatis


Veggie 99:-
Falafel med tortilla, picklade grönsaker,
sallad samt tzatziki (L,G)


Något till salladen 99: –
Fiskcroqette med aioli. (L)


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare