Meny vecka 47


Vecka 47

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 99:

MÅNDAG
Stekt fläsk med löksås
och kokt potatis(L)

TISDAG
Stekt fiskfärsbiff med dill-och kaviardressing samt persiljerotspuré(L)

ONSDAG
Älgfärslimpa med gräddsås,
lingon och kokt potatis(G,L)

TORSDAG
Halstrad tonfisk med
wasabimajonnäs, nudelwok

FREDAG
Sotad rimmad oxbringa med gräddstuvad savoykål,
potatispuré och syrade grönsaker(L)


Veckans tallrik 125: –
Boeuf Bourguignonne


Veggie 99:-
Pasta penne med tomat och bönor, riven halloumi(G,L)


Något till salladen 99: –
Rökt skinka och ädelostkräm(L)


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare