Meny vecka 46


Vecka 46

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 110:

MÅNDAG
Kycklingballotine med dragonsås,
rostad morot och palsternacka (L)

TISDAG
Halstrad lax med gräddkokt bladspenat
och dillstompad potatis (L)

ONSDAG
Stekt rimmat fläsk med löksås och rårörda lingon (L)

TORSDAG
Bouillabaisse med aioli och krutonger (G)

FREDAG
Grillad flankstek med choronsås
och baconlindad haricotsverts


Östgöten 135: –
Viltwallenbergare med ärtor, rårörda lingon och potatispuré (L,G)


Vegetariskt 99:-
Pumpa- och kesobiff med grönkålspesto och bakad tomat (L)


Något till salladen 99: –
Gravad lax med senapssås

Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


Veckans soppa 99:-
Champinjonsoppa med lufttorkad skinka och krutonger (L,G)


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare