Meny vecka 46


Vecka 46

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 99:

MÅNDAG
Köttbullar med gräddsås, pressgurka
och potatispuré (G,L)

TISDAG
Panerad spätta, ångad kål, ansjovissmör
och kokt potatis(G,L)

ONSDAG
Kycklingballotine med smörad citrusbuljong,
fänkål och oliver(L)

TORSDAG
Pocherad lax med dill-pepparrotstuvad
potatis(G,L)

FREDAG
Nattbakad brisket med bacon och äpple,
bourbonsås och rostad potatis


Veckans tallrik 125: –
Ostfylld panerad schnitzel med senapssky,
friterad persilja, rostad potatis(G)


Veggie 99:-
Kikärtsgryta med fried rice, curry och tomat


Något till salladen 99: –
Rostbiff


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare