Meny vecka 44


Vecka 44

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 110:

MÅNDAG
Isterband med persiljestuvad potatis
och inlagda rödbetor (L)

TISDAG
Stekt lax med hollandaisesås,
ångad broccoli och kokt potatis

ONSDAG
Fläskkorv med rotmos och senapskräm (L)

TORSDAG
Panerad sejfilé med remouladsås, picklade grönsaker
och kokt potatis (G)

FREDAG
Grillad fläskkarré med tzatziki, rostad potatis
med oliver och bakad tomat (L)


Östgöten 135: –
Bräserad hjortlägg med svamp, potatispuré och enbärsgräddsås (L)


Vegetariskt 99:-
Fetaostgratinerade betor med solrosvinegrett, ångad grönkål och morotschips(L)


Något till salladen 99: –
Gravad lax och senapssås

Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


Veckans soppa 99:-
Purjolökssoppa med strimlad skinka(L)


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare