Meny vecka 43


Vecka 43

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 110:

MÅNDAG
Vildsvinslimpa med stuvad savojkål,
serveras med rostade rotsaker samt gelé (L)

TISDAG
Panerad sej med kaprismajonnäs,
serveras med kokt potatis och ärtor (G)

ONSDAG
Raggmunk med fläsk, lingon och äpple. (G, L)

TORSDAG
Laxpudding med brynt smör
och pepparrot (L)

FREDAG
Pulled pork med avocadokräm, syrad lök,
koriander och majstortilla. (L)


Östgöten 125: –
Dillkött på oxkind med morötter och kokt potatis


Vegetariskt 99:-
Panerad kålrabbi med röda linser, fetaost och grönkål. (G, L)


Något till salladen 99: –
Gravad lax och senapssås

Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


Veckans soppa 99:-
Svampsoppa med rotfruktschips. (L)


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare