Meny vecka 41


Vecka 41: Måndag-fredag kl 11.30-14.00

DAGENS HÖJDPUNKT 99 kr

MÅNDAG
BBQ porkneck
Grillad hel karré av svensk gris med smöriga majskolvar,
rostad rattepotatis och hemslagen aioli (L)

TISDAG
Fish & chips
Panerad och friterad vitfisk med pommes frites,
dansk remouladsås och syrlig kålsallad (G)

ONSDAG
Beef fatty
BBQ färsbiff fylld med grönsaker och serveras med
amerikansk potatissallad smaksatt med bacon och selleri,
samt toppas med tomatvinaigrette (L)

TORSDAG
Havets Wallenbergare med potatispuré,
lingon och brynt smör (L)

FREDAG
Tgif burger time
Hamburgare av svensk nötfärs, fylld med bacon,
två sorters ost och lökring serveras med både sötpotatispommes
samt vanlig pommes och doppas i tryffelmajonnäs (L,G)


VECKANS TALLRIK 125: –
Mustig lammgryta av Gotländsk lammstek som smakas med tomat,
vitlök, chili, koriander och oliver samt buljongkokt ris


NÅGOT TILL SALLADEN 99: –
Kycklingröra på grillat bröd (L,G)
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


VEGGIE 99: –
Krämig svamppasta av svamp från Rimforsa skogarna
med västerbottensost och rostad flagad mandel (L,G)


ENDAST SALLADSBUFFÉ 89: –


(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare