Meny vecka 41


Vecka 41

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 110:

MÅNDAG
Gräddstuvad pyttipanna
med stekt ägg och rödbetor (G)

TISDAG
Laxlasagne med paprikadressing
och ruccolasallad (G,L)

ONSDAG
Schnitzel med ört-och citronsmör,
bakad tomat och rödvinsås (G,L)

TORSDAG
Fiskgratäng med tomat, saffran, persilja
och friterad grönkål (L)

FREDAG
Grillad rostbiff med potatisgratäng
och rostad lök(L)


Östgöten 125: –
Potatis och palsternackspuré med vildsvinsjärpar, plommon äpple och grönkål


Vegetariskt 99:-
Panerad butternutpumpa med rödkål/äppelslaw, haricotsverts och rostade frön (G)


Något till salladen 99: –
Lufttorkad skinka och brie (L)

Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


Veckans soppa 99:-
Champinjonsoppa med timjan och keso (L)


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare