Meny vecka 41


Vecka 41

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 99:

MÅNDAG
Gräddstuvad pytt i panna
med rödbetor & stekt ägg (G,L)

TISDAG
Dagens fångst bakad i brynt smör,
rostade hasselnötter, blomkålskräm och kokt potatis(L)

ONSDAG
Chili con Cerveza med picklad rödlök,
vispad creme fraiche och basmatiris(L)

TORSDAG
Hemgjorda fiskbullar i skaldjurssås,
fänkålssallad med gurka och kokt potatis(L)

FREDAG
Viltskavsgryta med syltad svamp,
friterad grönkål, rönnbärsgelé och potatispuré(L)


Veckans tallrik 125: –
Wallenbergare med klassiska tillbehör(L,G)


Veggie 99:-
Krämig linsgryta med kikärtsbiff


Något till salladen 99: –
Rödbetsgravad lax med getostkräm


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare