Meny vecka 40


Vecka 40: Måndag-fredag kl 11.30-14.00

DAGENS HÖJDPUNKT 99 kr

MÅNDAG
Svensktillverkad bratwurst med riktig räksallad,
smörigt potatismos och rostad lök (L,G)

TISDAG
Laxfärsbiff med dill & potatisstomp och riktigt fet
Sandefjordsås samt gröna små ärtor (L,G)

ONSDAG
Burnt ends
Av högrev som dubbelrökts i grill med hickoryved
och smaksatts med bbqsås, serveras med sallad av böngroddar,
koriander och chili samt Morsans krämigt stuvade majs (L)

TORSDAG
Gräddig fiskgryta med massor grönsaker,
chili och curry samt toppas med krutonger (L,G)

FREDAG
BBQ porkshank
Långsamt grillat fläsklägg med Jonas
gedigna rotmos och senapscréme (L)


VECKANS TALLRIK 125: –
Real Texas bbq
Vi Grillar genuin Brisket som tillagas över natt och serveras
i begränsad mängd varje lunch, Brisketen serveras på bricka
med klassiska Texas tillbehör som bönstuvning,
coleslaw, pickles och sourcream gratinerad potatis (L)


NÅGOT TILL SALLADEN 99: –
Lufttorkad skinka med brieost och örtolja (L)
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


VEGGIE 99: –
Smördegspirog med fyllning av tomat, spenat
och mozzarella serveras med krämig side sallad


ENDAST SALLADSBUFFÉ 89: –


(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare