Meny vecka 40


Vecka 40

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 99:

MÅNDAG
Köttfärslimpa med champinjonsås
och kokt potatis (L,G)

TISDAG
Panerad spätta med ägg-&ansjovisdressing,
och kokt potatis(L,G)

ONSDAG
Kyckling curry med basmatiris
och picklad rättika

TORSDAG
Ugnsbakad lax med dillhollandaise
och fänkålsallad (L)

FREDAG
Grillad brisket med rostade rotfrukter,
rökt chilimajonnäs och syrad kål


Veckans tallrik 125: –
Schnitzel med kapris, citron & ansjovis, stekt potatis och gröna ärtor (G)


Veggie 99:-
Sesambakad morot, kikärtskräm och sojamajonnäs


Något till salladen 99: –
Pumpa och grönkålspaj


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare