Meny vecka 4


Vecka 4: Måndag-fredag kl 11.30-14.00

DAGENS HÖJDPUNKT 99 kr

MÅNDAG
Kokt fläskkorv med rimmad och
brässerad helgskinka som serveras med
pepparrotsskum och senap (L)

TISDAG
Pasta pomodoro med timjansstekt svamp
och kryddiga kycklinglårfiléer som toppas med
lagrad ostcréme (L,G)

ONSDAG
Vinterns pytt i panna med svamp,
kryddstekt kött och rotfrukter serveras i pepparrotssås
med rårörda lingon och kokt ägg (L,G)

TORSDAG
Krämig laxlasagne med sallad av
semibakade tomater och örter (L,G)

FREDAG
Klassisk cheddar cheese hamburgare av svenskt nötkött
serveras i surdegsbröd med sötpotatisaioli,
friterad pommes frites och tomat & lökhack (G)


VECKANS TALLRIK 125: –
Nattbrässerad och halstrad högrev i bit
med Morsans bearnaise, rödvinsreduktion,
rostad kulpotatis samt bakad tomat


NÅGOT TILL SALLADEN 99: –
Ölkorv och löksauté på grillad toast
med färskostcréme (L,G)
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


VEGGIE 99: –
Hel rostad blomkål med kålrotspuré,
friterade potatischips, grillad citron
samt vitlöksskum (L)


ENDAST SALLADSBUFFÉ 89: –


(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare