Meny vecka 4


Vecka 4

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 110:

MÅNDAG
Kålpudding med gräddsås, pressgurka
och rårörda lingon (L)

TISDAG
Bouillabaisse med fänkål,
aioli och krutonger (G)

ONSDAG
Stekt fläsk med löksås
och kokt potatis (L)

TORSDAG
Pocherad dagens fångst med dill-och citronsås,
potatispuré och blomkål (L)

FREDAG
Grillad karré med BBQ-sås,
rökt majonnäs och råstekt potatis


Östgöten 135: –
Varieras efter råvaror. Se meny för dagen eller ring


Vegetariskt 99:-
Ostpanerad blomkål med rostad palsternacka, morotskräm och friterad grönkål (L,G)


Något till salladen 99: –
Rostbiff med currydressing (L)

Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare