Meny vecka 4


Vecka 4

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 99:

MÅNDAG
Pannbiff med lök,
stekt ägg och saltgurka. (G)

TISDAG
Fiskgryta med tomat, fänkål och saffran.
Serveras med aioli och krutonger. (G)

ONSDAG
Oxbringa
med rotmos och senap. (L)

TORSDAG
Örtbakad kolja med
vitvinssås och rostade betor. (L)

FREDAG
Schnitzel med kaprissmör,
rostad potatis, broccoli samt citron. (G, L)


Veckans lunch 125: –
Raggmunk med stekt fläsk samt rårörda lingon. (G, L)


Vegetariskt 99:-
Ostpanerad zucchini med
tabbouleh & paprikadressing. (G, L)


Något till salladen 99: –
Rostbiff med currymajonnäs samt rostad lök.


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare