Meny vecka 39


Vecka 39

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 99:

MÅNDAG
Chiligryta serveras med
basmatiris och picklad rödlök.

TISDAG
Oxbringa serveras med
rotmos och senap. (L)

ONSDAG
Toscansk fisk- och skaldjursgryta
med pasta penne. (L, G)

TORSDAG
Hjortfärsjärpar serveras med gräddsås
och timjanbakad kål. (L, G)

FREDAG
Grillad kyckling med rostad potatis,
het majskräm och sötpicklad gurka. (L)


Veckans tallrik 125: –
Panerad fiskfärsbiff med dillstuvad potatis och ärtor. (L)


Veggie 99:-
Bönragu med bakadblomkål.


Något till salladen 99: –
Spett med vannamei räka och het morotskräm. (L)


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare