Meny vecka 38


Vecka 38: Måndag-fredag kl 11.30-14.00

DAGENS HÖJDPUNKT 99 kr

MÅNDAG
Färsk tagliatelle med färsk Carl-Johan svamp
från rimforsaskogarna serveras med tärnat
och rimmad picnicbog med grana padana (L,G)

TISDAG
Jonas laxpudding med dill, skirat smör
och purjolökssallad (L)

ONSDAG
Färsbiff med stekt lök, rårörda lingon,
gräddsås och kokt potatis (L,G)

TORSDAG
Smördegsinbakad lax med färskost och spenat,
serveras med örtmajonnäs och rostad potatis (L,G)

FREDAG
Helstekt fläskfilé med krämig potatisgratäng,
Mikaelas special bearnaise och reducerad rödvinssky (L)


VECKANS TALLRIK 125: –
Bbq tjocka revben som grillats i 6 timmar på låg
temp, serveras med sötpotatispommes, tomat och
gurksallad med vinägermajonnäs och chipotlemajonnäs


NÅGOT TILL SALLADEN 99: –
Marinerad fetaost, tapenade och semitorkad tomat (L)
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


VEGGIE 99: –
Burrito av burnt ends av pumpa och morot, serveras
i tortillabröd med nachochips, tomat och
koriandersallad samt mangorajasås (L,G)


ENDAST SALLADSBUFFÉ 89: –


(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare