Meny vecka 38


Vecka 38

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 99:

MÅNDAG
Plockad fläsklägg med syrlig dillvelouté,
bakad kålrot (L)

TISDAG
Rimmad torsk med morotskräm,
rostad palsternacka och brynt smör (L)

ONSDAG
Biffstroganoff med potatispuré,
picklad gurka & champinjon (L)

TORSDAG
Ugnsbakad lax med örter, grönsaker
serveras med ljummen potatissallad

FREDAG
Hel grillad kotlettrad med potatis- och rotsellerigratäng,
semitorkad tomatsallad (L)


Veckans tallrik 125: –
Rödvinsbrässerad oxkind med rotfrukter,
senap, champinjon och äpple


Veggie 99:-
Långbakad fänkål med haloumi och tapenad


Något till salladen 99: –
Äppelglacerad kalkon med örtkeso (L)


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare