Meny vecka 37


Vecka 37: Måndag-fredag kl 11.30-14.00

DAGENS HÖJDPUNKT 99 kr

MÅNDAG
Cajun gumbo!
Jonas heta Cajun gryta med skaldjur, heta korvar
och majskolvar. Serveras med gratinerat bröd och
sval yoghurt (L,G)

TISDAG
Ångad torskrygg med brödkrisp serveras med
Morsans rostade potatissallad och dansk remoulad (G)

ONSDAG
Pork burger!
Fläskfärsburgare med äpplecoleslaw, äppelglace i
burgarbröd av surdeg. Serveras med rostad potatis och
beanstew (G)

TORSDAG
Fiskfärsbiff med mashed peas smaksatt med
mynta, snaperas med skaldjurssås och serveras
med potatispuré (L)

FREDAG
Chicken nuggets!
Våra egna chicken nuggets av kycklingfärs som
serveras med kladdiga pommes frites av bbq sås
och cheddarostsås (L)


VECKANS TALLRIK 125: –
Pelles Chicken & Waffle!
Belgisk våffla med panerad och friterad kycklinglårfilé
som serveras med sirap och vispat smör (L,G)


NÅGOT TILL SALLADEN 99: –
Bbq chili i kopp med nachochips
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


VEGGIE 99: –
Skogens soppa av blandsvamp smaksatt med timjan
och mustigheter, serveras med tomat tartar
och krutonger (L,G)


ENDAST SALLADSBUFFÉ 89: –


(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare