Meny vecka 37


Vecka 37

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 99:

MÅNDAG
Senapsglacerad pluma
serveras med sotad kål, senapskräm och rostad potatis. (L)

TISDAG
Fiskgryta i skaldjursvelouté
med rotfrukter och aioli. (L)

ONSDAG
Hjortfärslimpa med bacon
serveras med stuvad blomkål och koktpotatis. (L,G)

TORSDAG
Rimmad sej serveras med ansjovis, kapris, rödbetor
och bryntsmör samt kokt potatis. (L)

FREDAG
Långbakade revben med soya- och korianderglace
serveras med nudelsallad och picklade grönsaker. (G)


Veckans tallrik 125: –
Örtfylld porcetta serveras med rosmarinssky,
potatispuré och grönkålschips. (L)


Veggie 99:-
Potatis och prästostplättar med
morotstzatziki och bakad rotselleri. (L)


Något till salladen 99: –
Örtgrillad kyckling.


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare