Meny vecka 36


Vecka 36

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 99:

MÅNDAG
Stuvad pytt på lokalproducerat kött
serveras med picklad polka beta och stekt ägg. (L,G)

TISDAG
Torsk med ägg och persiljesås
serveras med kokt potatis. (L)

ONSDAG
Von Dufvas chili serveras med nachos,
syrad lök, koriander och gräddfil. (L)

TORSDAG
Panerad fisk serveras med potatis
och grönärtsstomp och remoulade. (L,G)

FREDAG
Vildsvinsburgare med äpplecoleslaw,
kinda gurka och rostad potatis. (G)


Veckans tallrik 125: –
von Dufvas skomakarlåda!


Veggie 99:-
Svampsoppa med gratinerad ädelostmacka. (L,G)


Något till salladen 99: –
Pastramikryddad lax med chimichurri.


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare