Meny vecka 35


Vecka 35

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 110:

MÅNDAG
Raggmunk med stekt fläsk
och rårörda lingon (L,G)

TISDAG
Rimmad pocherad sejfilé med vitvinssås,
rostad blomkål och kokt potatis (L)

ONSDAG
STÄNGT

TORSDAG
Stekt panerad kummel med dill och
rödlöksmajonnäs samt potatispuré (L,G)

FREDAG
Östgötsk hjortfärsbiff med potatisgratäng
och friterad svartkål (G,L)


Veckans lunch 125: –
Slottsstek med gräddsås, svartvinbärsgelé, pressgurka och kokt potatis (L)


Vegetariskt 99:-
Potatis- och rödlinsbiff med ratatouille och curryyoghurt (L)


Något till salladen 99: –
Salami och brie (L)


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare