Meny vecka 35


Vecka 35

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 99:

MÅNDAG
Biff Lindström på lokalproducerad färs
serveras med stekt ägg, potatispuré och skysås. (L,G,LP)

TISDAG
Panerad spätta serveras med fänkålsmajonnäs,
smör och dillslungad potatis och fänkålscrudité. (L,G)

ONSDAG
STÄNGT på grund av personaldag.

TORSDAG
Bakat urbenat kycklinglår
serveras med surkål, kokt potatis, äppelcidersky och senapskräm. (L)

FREDAG
Sotad oxbringa
serveras med choronsås, rostad potatis och broccoli. (L)


Veckans tallrik 125: –
Ugnsbakad lax serveras med rostad blomkål,
blomkålskräm och skummad skaldjursvelouté. (L)


Veggie 99:-
Helbakad kålrabbi serveras med sesampanerad halloumi,
sojamajonnäs och böngroddar. (L)


Något till salladen 99: –
Toast med ölkorv, karamelliserad lök och picklad rödlök
toppas med smörgåskrasse. (G,LP)


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare