Meny vecka 34


Vecka 34

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 110:

MÅNDAG
Gräddstuvad pyttipanna med
inlagda rödbetor och stekt ägg (L)

TISDAG
Ugnsbakad lax med hollandaisesås
och rostade rotsaker

ONSDAG
Kålpudding med rårörda lingon,
kokt potatis och gräddsås (L)

TORSDAG
Friterad kummel med tartarsås,
grön ärtpuré och syrad lök (G)

FREDAG
Brässerad oxkind med champinjoner,
syltlök och potatispuré (L)


Veckans lunch 125: –
Fläskrullader med saltgurka, dijonsenap, plommonsås och äpple (G)


Vegetariskt 99:-
Ostpanerad zucchini med pumpakräm och rostad pumpa (L)


Något till salladen 99: –
Ägg och bacon


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare